Електронний каталог

599
Е45          Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 672/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 с. – 15,00.

   ОКР "магістр", напрям підготовки 030510"Товарознавство і торговельне підприємництво", галузь знань "Економіка і підприємництво"


ББК У9(4Укр)421.20-803-44

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'