Електронний каталог

583
Х22          Харчова хімія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчов. продуктів. – 1132/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 108 c. – 25,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування 05170101 "Технології в ресторанному господарстві"


ББК Л80-1

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'