Електронний каталог

157
У79          Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 785/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технології в ресторанному господарстві"


ББК Л99-5

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'