Електронний каталог

292
О-64          Організація фестивально-виставкової діяльності [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Л.В. Лукашова, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1033/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 38 c. – 13,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технології в ресторанному господарстві"


ББК У421.30-803.5+У290-592-18+Ч777

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'