Електронний каталог

138
У79          Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 670/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", напрям підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Л99-5

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'