Електронний каталог

242
Т38          Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних і практичних робіт / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, Т.О. Марцин. – 881/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,32.

   ОКР "магістр", напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування", спеціалізація 09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Р123+Р123.0+Р351+Л996

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'