Електронний каталог

235
П84          Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : Програма і робоча програма / Каф. технології та організації ресторанного господарства; уклад. О.М. Григоренко, С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов. – 527/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 5,90.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", напрям підготовки 0917 "Харчова інженерія та технологія", спеціальність 091711 "Технологія харчування", спеціалізація 091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Н71+Н712.5+Ж2

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'