Електронний каталог

          Pogojih, N.
    Determination of optimum technological parameters of production of meat and fish cut half-finished items with Jerusalem artichoke [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / N. Pogojih, V. Gnitsevich, A. Slashchova
    // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 930-935.


ББК Л994

            


Є складовою частиною документа Global safety of commodity and environment. Quality of life [Текст] : Proceedings : The 15th Symposium of IGWT, Sept.12-17, 2006 - Kyiv, Ukraine. Vol.II / IGWT; Ministry of Education and Science of Ukraine; Kyiv National Univ. of Trade and Economics. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – 817 p. – ISBN 966-8314-27-1 : 91,83.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'