Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
635
Ф39
Фельдман, А. Л.
Факторы повышения качества свежих и консервированных плодов и овощей
[Текст] / А. Л. Фельдман. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 168с. – 0.45.
ББК 635
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/Я/якість плодів
Каталог книг/К/консервування харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'