Електронний каталог

Л86
П27          Перетятко, Т. И.
    Мучные кондитерские изделия [Текст] : Сырье,технологии,рецепты:Учеб.пособие для колледжей,лицеев и училищ / Т. И. Перетятко. – Ростов на/Д : Феникс, 2005. – 415с. – (Начальное профессиональное образование). – Библиогр.:407с. – 33.60.


ISBN 5-222-05626-0;9785222056264ББК Л86я7+Л86-9я7+Л992.2я7

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 5 4
Учбовий фонд 26 25
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 158





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'