Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
631
Б97
Бэртон, У. Г.
Физиология созревания и хранение продовольственных культур
[Текст] / У. Г. Бэртон ; Под ред.Обручевой Н.В. – М. : Агропромиздат, 1985. – 359с. – 1.80.
ББК 631
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/З/зберігання харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'