Електронний каталог

Л99
Т38          Технология продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений.В 2-х т. Т.2 : Технология блюд,закусок,напитков,мучных кулинарных,кондитерских и булочных изделий / А. С. Ратушный, Б. А. Баранов, Н. И. Ковалев, Г. Н. Ловачева ; Под ред.А.С.Ратушного. – М. : Мир;Колос, 2004. – 415с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.409-410. – 109.20.


ISBN 5-03-003581-8(Т.2);5-03-003579-6ББК Л99я73+Л991я73+Л992я73+Л996я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 3 3
Учбовий фонд 18 17
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 361





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'