Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
З-23
Залевська, Н. О.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Залевська Н. О. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : НУХТ, 2006. – 20с.
УДК 664.683
ББК Л86
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/П/печиво
Каталог книг/Т/технологія кондитерських виробів
Каталог книг/Т/технологія виробництва кондитерських виробів
Каталог книг/З/здоба
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'