Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Шурдуба, Н. А.
Современные гигиенические требования к качеству и безопасности мясных продуктов
[Текст] / Н. А. Шурдуба
// Мясная индустрия. – 1998, 1998. – N1. – С.14-15.
ББК Л80
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Г/гігієна харчування
Каталог статей/М/м'ясо
Каталог статей/Т/товарознавство м'ясних продуктів
Каталог статей/Я/якість продуктів харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'