Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 4. – К. : Библиотека КНТЕУ, 2006. – журнал. – 216,00.
Додати до списку
Складові частини документа:
Имбирь [Текст] // Мясное дело. – К., 2006. – № 4. – С. 68-69.
Мазур, Н. И.
Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса свиней [Текст] / Н. И. Мазур, О. П. Литвиненко // Мясное дело. – К., 2006. – № 4. – С. 58-60. – Продолжение следует.
Пасичный, В. Н.
Пищевые красители и их использование при производстве мясопродуктов [Текст] / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная // Мясное дело. – К., 2006. – № 4. – С. 14-18.
Пешук, Л. В.
Конина - додатковий резерв м'яса в Україні [Текст] / Л. В. Пешук // Мясное дело. – К., 2006. – № 4. – С. 23. – Закінчення. Початок див. № 3, 2006.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'