Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П9.85
П18
Парпура, А. Б.
Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи
[Текст] : Учебник для учащихся техникумов / А. Б. Парпура, Е. Н. Печникова, О. Н. Здешнева. – М. : Экономика, 1985. – 240с. – 0.75.
ББК 6П9.85+6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'