Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
12241
Хлебопродукты
[Текст]. № 1. – М. : Библиотека КНТЭУ, 2006. – журнал. – 735,48.
Додати до списку
Складові частини документа:
Ефимов, С.
Брэндинг в хлебопечении [Текст] / С. Ефимов // Хлебопродукты. – М., 2006. – № 1. – С. 58-59.
Иунихина, В.
Крупяные продукты быстрого приготовления [Текст] / В. Иунихина, Е. Мельников // Хлебопродукты. – М., 2006. – № 1. – С. 30-32.
Кузнецова, Л.
Технология ржаного хлеба [Текст] / Л. Кузнецова // Хлебопродукты. – М., 2006. – № 1. – С. 36-37.
Мелешкина, Е.
Пищевые добавки для муки [Текст] / Е. Мелешкина // Хлебопродукты. – М., 2006. – № 1. – С. 34-35.
Мирошниченко, Л.
Цельносмолотая амарантовая мука [Текст] / Л. Мирошниченко, И. Жаркова, М. Калиничева // Хлебопродукты. – М., 2006. – № 1. – С. 42-43.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'