Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У424.1
Х17
Халворсен, Ф.
Основы кейтеринга:как организовать выездное обслуживание
[Текст] / Ф. Халворсен ; Пер. с англ. – М. : Ресторанные ведомости, 2005. – 320с. – 138.00.
ISBN 5-98176-025-7
ББК У424.1+У424.0-803.4
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/О/організація обслуговування
Каталог книг/О/організація громадського харчування
Каталог книг/К/кейтеринг
Каталог книг/О/організація виїзного обслуговування
Статистика використання: Видач: 21
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'