Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 10. – К. : Библиотека КНТЕУ, 2005. – журнал. – 149,76.
Додати до списку
Складові частини документа:
Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса в процессе хранения [Текст] // Мясное дело. – К., 2005. – № 10. – C.44-45. – Окончание . Начало см. № 9, 2005.
Щоб було м'ясо, і було сало, або що передбачає Програма розвитку свинарства України до 2010 року [Текст] // Мясное дело. – К., 2005. – № 10. – C.22-23.
Пасичный, В. Н.
Производство консервов с пищевыми добавками [Текст] / В. Н. Пасичный // Мясное дело. – К., 2005. – № 10. – C.26-27.
Шевченко, В. В.
Інтенсивний посол м'ясної сировини [Текст] / В. В. Шевченко, С. Б. Вербицький // Мясное дело. – К., 2005. – № 10. – C.22-23.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'