Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Т38
Технологии пищевых производств
[Текст] : Учебник для студентов вузов / А. П. Нечаев, И. С. Шуб, О. М. Аношина, В. И. Горбатюк ; Под ред А.П.Нечаева. – М. : КолосС, 2005. – 768с. – 167.22.
ISBN 5-10-003813-6
ББК Л80-1я73+Л80ц+Л81я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Читальний зал
3
4
Теми документа
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/С/стандартизація харчових продуктів
Каталог книг/Т/технології харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 38
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'