Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С23
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий китайской, корейской и японской кухонь
[Текст] : Для предприятий общественного питания / Сост.Л.Е.Годунова. – СПб. : Профи-Информ, 2004. – 427с. – 79.26.
ISBN 5-98471-003-Х
ББК Л997
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
24
24
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептура кулінарних виробів
Каталог книг/Р/рецептури страв і кулінарних виробів
Каталог книг/Р/рецепти кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/Д/домашня кулінарія
Статистика використання: Видач: 356
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'