Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Ш29
Шатун, Л. Г.
Технология приготовления пищи
[Текст] : Учебник / Л. Г. Шатун. – 2-е изд. – М. : Дашков и К, 2006. – 479с. – 34.68.
ISBN 5-94798-845-3
ББК Л99я7+Л991я7+Л992я7+Р351я7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
24
24
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Д/дієтичне харчування
Каталог книг/Д/дієтичні блюда
Каталог книг/Д/дієтотерапія
Каталог книг/Д/дієтологія
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Статистика використання: Видач: 34
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'