Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
К48
Клейман, Б. П.
Практические занятия по технологии приготовления пищи
[Текст] : Учеб.пособие для техникумов общественного питания / Б. П. Клейман, М. Н. Лебедева. – 3-е изд.,доп. – М. : Экономика, 1976. – 245с. – 0.66.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'