Електронний каталог

Л99
Р44          Тарасенко, І. І.
    Функціональні властивості рисових крупів та їх вплив на вітамінну цінність готових страв [Текст] / І. І. Тарасенко, Т. В. Бровенко
    // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.151-156.


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'