Електронний каталог

Л99
Р44          Петренко, Т. Ф.
    Технологія булочних виробів із альгінатом кальцію та екстрактом стевії [Текст] / Т. Ф. Петренко
    // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.32-36.


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'