Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л84
П32
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст]
[Текст] : Монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, П. О. Карпенко, В. В. Карпачов. – К. : КНТЕУ, 2004. – 446с. – 41.75.
ISBN 966-629-141-Х
ББК Л84+Л80-1+Л996+Р123
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
17
17
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Р/радіаційна гігієна
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/Ц/цукрове виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/С/спеціальна кулінарія
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/П/Пересічний М.І.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Кравченко М.Ф.
Каталог книг/К/клінічна медицина
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Карпенко П.О.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Карпачов В.В.
Статистика використання: Видач: 27
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'