Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.72
Д46
Диланян, З. Х.
Основы сыроделия
[Текст] / З. Х. Диланян. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 96с. – 0,22.
ББК 6П8.72
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/М/молоко
Каталог книг/М/молочні продукти
Каталог книг/В/властивості продукції
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/С/сироварство
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'