Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
Ф93
Фрумкин, М. Л.
Технологические основы радиационной обработки пищевых продуктов
[Текст] / М. Л. Фрумкин, Л. П. Ковальская, С. Ю. Гельфанд. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 408 с. : ил. – 2,76.
ББК 6П8
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/І/іонізуюча радіація
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'