Електронний каталог

Л99
К27          Корягіна, М. Ф.
    Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів спеціальності "Технологія харчування"спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 130с. – 7.98.


ISBN 966-629-027-8ББК Л99я73+Л991я73+Л992я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 6 6
Учбовий фонд 193 192
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 689





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'