Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
К90
Кулінарне мистецтво:правила змагань (вимоги,коментарі,рекомендації)
[Текст] / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, Н. М. Зубар, Р. Г. Кутєпова. – К. : КНТЕУ, 2004. – 33с. – 15.10.
ББК Л991+Л992
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
6
6
Учбовий фонд
15
15
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептура кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/М/Мазаракі А.А.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/П/Пересічний М.І.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/З/Зубар Н.М.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Кутєпова Р.Г.
Статистика використання: Видач: 131
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'