Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У424.0
С16
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування.Ресторанна справа
[Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – Л. : Афіша, 2004. – 336с. – 38.00.
ISBN 966-325-020-8
ББК У424.0-64я2+У424.1я2+Л995я2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
69
64
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/М/менеджмент
Каталог книг/О/обслуговування споживачів
Каталог книг/Е/економіка ресторанного господарства
Каталог книг/М/менеджмент ресторанного обслуговування
Каталог книг/Р/ресторанний бізнес
Каталог книг/Р/ресторанне обслуговування
Каталог книг/Т/техніка обслуговування споживачів
Каталог книг/Е/економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Каталог книг/П/праця у громадському харчуванні
Каталог книг/Р/ресторанне господарство
Статистика використання: Видач: 869
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'