Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.92
И 37
Изменение пищевых веществ под действием кулинарной обработки
[Текст] : Труды института / Под ред. Е.П.Козьминой. – Выпуск 41. – М. : МИНХ, 1966. – 149 с. – библиогр. – 0,56.
ББК 6П8.92
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'