Електронний каталог

Л99
Р44          Михайліченко, Г. І.
    Методичні підходи до визначення витрат з управління якістю продукту туристичного підприємства [Текст] / Г. І. Михайліченко, А. О. Мезенцева
    // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.149-154.


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'