Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8
Б43
Белоус, А. М.
Научные основы технологии сублимационного консервирования
[Текст] / А. М. Белоус, Ц. Д. Цветков. – К. : Наукова думка, 1985. – 208 с. – библиогр. – 2,70.
ББК 6П8
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/С/сушка продуктів
Каталог книг/З/заморожування продуктів
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'