Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Ш29
Шатун, Л. Г.
Технология приготовления пищи
[Текст] : Учебник / Л. Г. Шатун. – М. : Дашков и К, 2004. – 480с. – 33.00;34.68.
ISBN 5-94798-349-4
ББК Л99я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
32
32
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Статистика використання: Видач: 59
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'