Електронний каталог

Л99
Р44          Дейниченко, Г. В.
    Дослідження параметрів процесу пресування борошняних формованих виробів [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко
    // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.78-81.


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'