Електронний каталог

Л99
Р44          Калакура, М. М.
    Перспективи використання цукрозамінників і підсолоджувачів у виробництві харчових продуктів [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Дорохович
    // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.54-61.


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'