Електронний каталог

Л99
Р44          Кравченко, М. Ф.
    Технологія та якість крему "Шарлот" з використанням натурального підсолоджувача зі стевії та продукту переробки червоних морських водоростей - карагінану [Текст] / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова
    // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.33-37.


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'