Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Р24
Расулов, Р. А.
Технологія солодких страв з окарою
[Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Расулов Р. А. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2004. – 20с.
УДК 641.85
ББК Л991+Л80-1+Р126
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/С/солодкі страви
Каталог книг/Р/радіаційна гігієна
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'