Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Давиденко, Л. И.
Основы формализации органолептических оценок качества пищевкусовых продуктов
[Текст] / Л. И. Давиденко
// Хранение и переработка сельхозсырья. – 1997. – №11. – С.32-33.
ББК Л80-1
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Д/дослідження
Каталог статей/Я/якість продуктів харчування
Каталог статей/О/оцінка якості
Каталог статей/О/орагнолептична оцінка
Каталог статей/С/смакові продукти
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'