Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Андреенков, В. А.
Основные принципы комплиментарности продуктов питания и вкусоароматизирующих добавок
[Текст] / В.А. и др. Андреенков
// Мясная индустрия. – 1997. – №6. – С.1-3.
ББК Л817
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Х/харчова цінність
Каталог статей/Х/харчові добавки
Каталог статей/З/зберігання продовольчих товарів
Каталог статей/С/смакоароматичні добавки
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'