Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
Т19
Тарасенко, І. І.
Процеси та апарати харчових виробництв
[Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. І. Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 202с. – 10.99.
ISBN 966-629-030-8
ББК Л81я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
6
6
Учбовий фонд
81
73
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/Г/гідравліка
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Т/Тарасенко І.І.
Статистика використання: Видач: 1041
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'