Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С 23
Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания.
[Текст] / Сост. А.В.Павлов. – СПб. : Профикс, 2002. – 295 с. : ил. – 102.87.
ISBN 5-901943-08-2
ББК Л992.2+Л83+Л86
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Т/торти
Каталог книг/Т/тістечко
Каталог книг/В/вироби зі зниженою калорійністю
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/К/кекси
Каталог книг/Р/рулети
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/М/мучні, круп`яні та інші страви
Каталог книг/Б/борошномельне і круп`яне виробництво
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 11
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'