Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
С23
Сборник основных рецептур сахаристых кондитерских изделий
[Текст] / Сост.Н.С.Павлова. – СПб. : ГИОРД, 2003. – 230с. – 105.60;135.00.
ISBN 5-901065-22-0
ББК Л86-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Т/товарознавство кондитерського виробництва
Каталог книг/Т/товарознавство кодитерських виробів
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Статистика використання: Видач: 5
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'