Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
74547
Харчова і переробна промисловість
[Текст]. №2. – К. : Библиотека КГТЭУ, 2003. – журнал. – 185,04.
Додати до списку
Складові частини документа:
Цінний харчовий продукт [Текст] // Харчова і переробна промисловість. – К., 2003. – №2. – С.12-13.
Крижанівський, С.
Консервування: Надійність, якість [Текст] / С. Крижанівський // Харчова і переробна промисловість. – К., 2003. – №2. – С.10-11.
Леонова, Л.
Яким бути "Українському морозиву" [Текст] / Л. Леонова // Харчова і переробна промисловість. – К., 2003. – №2. – С.4-5.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'