Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Д67
Донченко, Л. В.
История основных пищевых продуктов (введение в специальность)
[Текст] / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 304с. – 36.70.
ISBN 5-94343-022-9
ББК Л80-1+У03(4Рос)
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Е/економічна історія
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'