Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9(03)
С74
Справочник технолога общественного питания
[Текст]. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1978. – 400с. – 1.50.
ББК 6П8,9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'