Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л83
М33
Матвеева, И. В.
Биотехнологические основы приготовления хлеба
[Текст] : Учеб.пособие / И. В. Матвеева, И. Г. Белявская. – М. : ДеЛи принт, 2001. – 150с. – 44.04;32.70.
ISBN 5-9443-011-3
ББК Л83я73+Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
9
9
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/В/виробництво хлібобулочних виробів
Каталог книг/Б/біотехнологія
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/А/асортимент
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'