Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
74547
Харчова і переробна промисловість
[Текст]. №12. – К. : Библиотека КГТЭУ, 2002. – журнал. – 185,04.
Додати до списку
Складові частини документа:
"Соєва" ковбаса: поживність зберігається [Текст] // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №12. – С.6-7.
Гончаров, Г.
Фосфатні препарати: цінні, корисні [Текст] / Г. Гончаров, І. Страшинський // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №12. – С.24-25.
Сухий пектин [Текст] / М. Купчик, І. Гулий, Є. Богданов [et al.] // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №12. – С.13-14.
Лікувальні властивості хмелю [Текст] / М. Ляшенко, М. Михайлов, Г. Галак, Т. Хоменко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №12. – С.19-20.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'