Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
К26
Карсекин, В. И.
Основы проектирования и интерьер предприятий общественного питания
[Текст] : учебник для техникумов / В. И. Карсекин. – К. : Вища школа, 1983. – 208с. – 0.80.
ББК 338Т9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/І/інтер'єр
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Каталог книг/Р/розміщення підприємств
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'